A nagy füzet

Nagyjátékfilm   Szász János

A háború idején egy határszéli faluban a nagymamájuknál nevelkedő és a könyörtelen világban túlélni igyekvő ikerpár megrázó története.

Aglaja

Nagyjátékfilm   DEÁK KRISZTINA

A film egy menekült kelet-európai artistacsaládról szól, az összetartozás nagyszerűségéről és átkáról – a kislány, Aglaja szemszögéből.

Aura

Nagyjátékfilm   Bernáth Zsolt

Négy tinédzser egy puszta közepén ébrednek fel lerobbant autójukban. Bár számításaik szerint reggel van, mégis sötétség veszi őket körül.

Az erdő

Nagyjátékfilm   Tolnai Szabolcs

Egy szerbiai magyar család fia eltűnik a drogrehabról. A szülők egymást hibáztatják és külön-külön utakon próbálnak meg a fiuk nyomára bukkanni.

Bedobozolt kacatok egy Magyar litánia

Nagyjátékfilm   Puszt Tibor

Nagyapa 1900 ban született.100 évet élt, naplót írt. Összegyűjtötte a család emlékeit. Unokája ebből, egy igazi, Magyar család történetet ismer meg .

Berosált a rezesbanda

Nagyjátékfilm   Mátyássy Áron

Egy vidéki iskolában kísérleti osztályt hoznak létre, de a gyerekeknek mindez nem tetszik és megszöknek. Meghökkentő kalandjaikról szól a film.

Coming out

Nagyjátékfilm   Orosz Dénes

Erik, az ország leghíresebb meleg személyisége, aki büszkén vállalja másságát, de hamarosan változást észlel magán: vonzódni kezd a nőkhöz...!

Couch Surf

Nagyjátékfilm   Dyga Zsombor

A Couch Surf egy 10 epizódból álló sketch film, melynek egyetlen állandó szereplője a kanapé, mindig más és más környezetbe helyezve.

Délibáb

Nagyjátékfilm   Hajdu Szabolcs

Drága Elza!

Nagyjátékfilm   Füle Zoltán

Drága Elza!

1942, Keleti-front. Lombos Mihály azt hitte, rosszabb már nem jöhet, mikor lemarad a hazafelé tartó vonatról, de csak akkor kezdődik az i

Fehér Isten

Nagyjátékfilm   Mundruczó Kornél

Az ember legjobb barátja volt. Mára kisemmizett ellenségévé vált. Egy fajta,amely némán tűri sorsát. De eljön a nap,amikor a megalázottak fellázadnak.

Fekete Leves

Nagyjátékfilm   Novák Erik

Egy anyagi gondokba keveredett DJ kap az alkalmon, hogy könnyű pénzt csináljon, amihez a diliházban ülő haverját és annak társait hívja segítségül.

Free entry

Nagyjátékfilm   Kerékgyártó Yvonne

Betti és 'V' titokban, pénz nélkül szöknek be a Szigetre. Feltűnő párosuk felkelti a fiúk figyelmét, ami lassan versenyt alakít ki kettejük közt.

ISTENI MŰSZAK

Nagyjátékfilm   Bodzsár Márk

A halál nem válogat, az ember igen.

LogIn

Nagyjátékfilm   Barnóczky Ákos

Játékfilm adaptáció Laclos híres levélregényéből, a Veszedelmes Viszonyokból az internetes társkeresés korában.

Megdönteni Hajnal Tímeát

Nagyjátékfilm   Herczeg Attila

A legjobb csaj volt az osztályban.
És most össze kell hozni őt az osztály leggusztustalanabb idiótájával.
Különben hatalmas botrány lesz!

Nejem, nőm, csajom

Nagyjátékfilm   Szajki Péter

Négy nő, négy szerelem, négy kapcsolat bontakozik ki előttünk ebben a könnyed, szórakoztató filmben, mely megannyi félreértett helyzetet tartogat.

Nekem Budapest

Nagyjátékfilm   Ferenczik Áron,Kárpáti György Mór,Pluhár Attila,Szeiler Péter,Bálint Dániel,Szimler Bálint,Kapronczai Erika-Csuja László-Muhi András Pires,Reisz Gábor

Az Enyedi-Máthé osztály rendezőszakos hallgatóinak szkeccsfilmje Budapestről.

Pillangók

Nagyjátékfilm   N. Forgács Gábor

Egy falu, ahol nehéz az életben maradási esély, ahol kis dolgok is számítanak és ahol az emberek még ahhoz is ragaszkodnak, ami soha nem volt az övék.

Senki szigete

Nagyjátékfilm   Török Ferenc

A Senki szigete absztrakt és meseszerű szerelmi történet. Egy menyasszony esküvőjéről Budapestre szökik, és igy megváltoztatja néhány ember életét.

Sherlock Holmes nevében

Nagyjátékfilm   Bernáth Zsolt

Két Sherlock Holmes-rajongó kiskamasz, Holmes és Watson a nyári szünetben különös kalandokba keverednek, és visszaszerzik a gyerekek elrabolt álmait.

Swing

Nagyjátékfilm   Fazekas Csaba

A SWING három különböző generációjú nő története, egy lánybanda, akiket a zene iránti szeretet, na meg a gyors pénzhezjutás kényszere köt össze.

Szabadesés

Nagyjátékfilm   Pálfi György

Hét lakás. Hét történet. S egy idős hölgy zuhanása.

Tüskevár

Nagyjátékfilm   Balogh György

Tutajos és Bütyök egy felejthetetlen nyarat tölt a Balatonnál. Együtt járják ki Matula iskoláját. Megtanulnak horgászni, vadászni, evezni és túlélni.

Utóélet

Nagyjátékfilm   Zomborácz Virág

A szorongó fiú látni kezdi apja szellemét, s miközben próbálja átsegíteni a másvilágra, sikerül az, ami közös életükben nem: megérteniük a másikat.

VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan

Nagyjátékfilm   Reisz Gábor

Egy nap Eszter kivette a hajszálait a lefolyóból és elhagyott. Azt mondta, hogy életképtelen vagyok. Nem tudom milyen az életképes.

Viharsarok

Nagyjátékfilm   Császi Ádám

Megtalálni igazi önmagunkat olyan utazás, mely ismeretlen, ködös vidékre vezet - távol mindentől, amiben valaha hittünk.